GEZOCHT GEDREVEN ARABISCHE DOCENTEN (M/V)

Organisatie: Islamitisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn
Functie: Docent Arabisch (m/v)
Ingangsdatum: September 2016
Werkdagen: 2 dagdelen van 4 uur
Leeftijdsgroepen: 4 t/m 12 jaar

Vergoeding: Nader te bepalen

Kun jij Arabische les geven en beschik je over een gedegen basiskennis Islam? Vind je het leuk om te werken met leerlingen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar? Weet je hen op enthousiaste wijze te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf en hun studie te halen? Kom dan werken als docent Arabisch bij ICCLR!

Organisatie
ICCLR heeft als missie:

“Het Islamitische Cultureel Centrum Leidsche Rijn faciliteert, ontwikkelt en inspireert”

ICCLR is een centrum waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Er is veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. Wij hebben een open blik naar buiten toe en nemen deel aan regionale en landelijke netwerken.

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Leidsche Rijn en een enthousiast team.

Functie
We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering. ICCLR biedt jou extra studiedagen aan, om jezelf te ontplooien. Je creëert een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.

Competenties:
- Beheersing van de Arabische taal in woord en geschrift;
- Beschikt over basiskennis van islam;
- Stressbestendig;
- Grote mate van flexibiliteit;
- Ervaring in les geven.

Ook enthousiaste kandidaten die geen of weinig ervaring hebben met lesgeven maar zich wel herkennen in het profiel, willen we graag verzoeken om te solliciteren of contact met ons op te nemen.

Sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan je sollicitatie aan de heer Abdelkader El Yandouzi. 

Mailadres: info@icclr.nl
Mobielnummer: 06-24304761
Website: www.icclr.nl
Verslag Algemene Ledenvergadering (ALV) 2016

Verslag

ICCLR presenteert: De Koran verstaan
In deze cursus kunt u op een toegankelijke en interactievewijze bekend raken met een brede selectie Koranpassagesdie het gehele leven dekken. Zo leert u begripvoller na tedenken over de verzen, boodschap en schoonheid ervan. 

Meer informatie: Flyer de Koran Verstaan

ICCLR presenteert: Basisstudie Islam
Tijdens de basisstudie Islam wordt u de basis vande Islam op een eenvoudige en duidelijke manierstap voor stap uitgelegd. U leert zowel over degrondbeginselen van het geloof als over depraktische handelingen die verbonden zijn aan hetbidden. Hiernaast worden ook andere onderwerpenbesproken die verband houden met het geloof,rituelen en gedragsregels. 

Meer informatie: Flyer Basisstudie Islam